biomys med älskling

Har av många blivit rekommenderad filmen "Hunger Games" och i fredags var jag och Micael på bio för att se den. Jag kan inte annat än att instämma med lovorden, den var helt klart skitbra! Innan blev jag bjuden på restaurang och sen myste vi runt lite på stan. Helt klart en supermysig kväll! ♥


you + me = awesome

Idag har jag och min andra hälft varit tillsammans i ett halvår. Trodde inte att man kunde känna såhär för någon, ni skulle bara veta hur lycklig jag är just nu, det går inte att hitta ett ord som beskriver det, men sjukt underbart är det i alla fall! Micael, jag älskar dig så sjukt mycket <3



Överraskningar och saker som är gratis.

Idag när jag kom hem ifrån universitetet så tänkte jag att en liten paus från plugget vore skönt. Därför tog jag den rödgula bussen (dyrt färdmedel på hjul man tvingas använda när cykeln blivit stulen) ner till stan för att fixa lite överraskningar. Jag känner på mig att det kommer att bli succé, jag menar vem älskar inte överraskningar?

Och (ja, man får börja meningar med och) på tal om överraskningar och saker som är gratis. Om du studerar vid Linköpings universitet funkar inte följande löfte "jag får bara äta godis om någon bjuder", det står nämligen nästan alltid någon i märkesbacken och delar ut gratisgrejer på morgonen. Allt ifrån morötter, godis, grejer till reklamblad och tandborstar. Imorse delade Clubmästeriet ut chokladkexchoklad, tack för frukosten sa jag och mina vänner!

Nu blir det tillbaka till plugget en stund för imorgon väntan Munta med opponering på tyska. så, Aufwiedersehen!


where images and words are runnig deep.

Tänkte att jag skulle försöka mig på bloggandet igen, känner mig nämligen motiverad till att berätta om vad som händer i mitt kaotiska men überhärliga studentliv. Här kommer jag att skriva när jag har lust och tid om sådant som händer just nu. Så, läs eller dra helt enkelt ;)



RSS 2.0