Mikroekonomi.

Kom precis hem ifrån Terra, där jag skrivit terminens första tenta och därmed avslutat kursen i mikroekonom. Otroligt intressant och rolig kurs. Nu är det bara att hålla tummarna för att min insats på tentan räckte. Nu väntar i alla fall underbara helgen som jag sett fram emot genom hela detta intensiva tenta-p.

Meningen med denna helg: inte plugga ett skit och bara njuta av att vara ledig.

bananskal på posten.

Fick hem ett bananskal på posten idag, bokstavligt talat ett bananskal, till min iphone. hysteriskt roligt att det kallas bananskal tycker jag. Tack Chiquita för att ni avbröt mitt tentapluggande med några riktigt härliga skratt idag :)


Är du också sugen på ett bananskal? ät en banan eller gå in på följande länk http://chiquita.se/. hehe

plugga en lördag.

Har kommit fram till att plugg är rätt soft om man får lyssna på bra musik och inte bli störd. Här kommer pluggmusiktips!

The Tallest Man On Earth – King Of Spain Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home Manic Street Preachers – Auto-Intoxication The Killers – Romeo And Juliet Silversun Pickups – Lazy Eye Mumford & Sons – Little Lion Man Chapel Club – Surfacing Billie The Vision & The Dancers – I Miss You The Kooks – Junk of the Heart (Happy) Anyone for tennis – In her honor

PUSS!

Fika och bakpotatis.

Igår blev en riktig mysdag med bara en lektion. Efter lektionen satte vi oss och fikade varsin muffins, som var sjukt god. På kvällen hade jag, Sophia, Johanna och Linn myskväll hemma hos mig. Vi lagade bakpotatis (som tog sjukt lång tid på sig att bli klar), det blev supergott! Alla köpte sina egna tillbehör för ingen åt bakpotatis på samma sätt. Jag tyckte att jag var mest normal, och de andra tyckte detsamma om sigsjälva så det löste vi bra ;) Hur som helt en supertrevlig kväll!


en gammal vän är och hälsar på.

Min gamle vän träningsverken är på besök. Men det känns skönt att äntligen ha kommit igång igen. Efter gårdagens Core-pass och löpträning med Jessica känns det en aning i kroppen, men fy så skönt det är! Ingen träningsform kan mäta sig med simningen, som jag saknar sjukligt mycket. Har tränat några pass här i linköping med LASS, men jag vet inte vi får se vad som händer framöver, skönt med lite omväxling :) gymkort på campushallen nu i alla fall och så lite simning då och då :)

besök och lagad cykel.

I söndags fick vi besök av Micaels föräldrar, det var supertrevligt! Fikade, blev bjudna på restaurang och shoppade på ikano. Att pappa björnfot dessutom lagade min cykel och mamma björnfot hade bakat drömmar förgyllde vardagen lite extra för ett socialt cyklande kakmonster som mig. heheh

Dock är det nu bekräftat, jag behöver en ny cykel. Efter en stulen, två punkterade däck och ett styre med utslitna kullager, vilket gör att det inte alltid går att svänga. Men det är sånt man får acceptera här i Linkan, man får inte ha sina saker ifred. Antingen blir cykeln snodd eller totalförstörd. Min nuvarande cykel har jag dock fått förklarat för mig att jag mer eller mindre förstört själv. Antagligen för att jag cyklat på den sen jag gick i femman. Förbannat bra kvalité.

Nu behöver jag åtminstonde inte BÄRA hem cykeln i två delar från campus när styret låser sig nästa gång. Då får den stå kvar, så att någon kan sno den och sen bli sur på mig. "Hur i helvete kan någon lämna en trasig cykel här, det kan väl inte vara för mycket begärt att den är hel när jag nu snott den?!", för vi vet allihoppa att det kommer hända förr eller senare ;)


mums...........................

kräftis & forts. på draget.

Som jag nämde häromdagen var det alltså draget denna helg och jag har verkligen haft stört roligt!

Min kompis Linn och hennes korridorskompisar på Valla underground anordnade en askul kräftskiva. Den var verkligen superlyckad, det var nästan som en sittning med både TM's, tempon och så kom oralspex förbi och gycklade. Efter kräftisen var slut kom det mer folk och allt förvandlades till en förfest. Nästan alla var utklädda eftersom att temat på draget var "happy ending" senare på kårallen. Min favoritutklädnad måste varit de två killarna som var pepparkakshus.


Lite härliga bilder ifrån kvällen (:

southampton.

Southampton, en stad på englands sydkust kan skatta sig lycklig från och med nästa vecka och ett år framöver. Det är nämligen så att en av mina närmaste vänner Annie ska flytta dit för att bo, plugga och andas engelsk luft. Så nu tycker jag att ni borde kika in hennes extremt bästiga blogg.

I fredags hade vi avskedsmys på en restaurang här i Linkan, sen åkte vi hem till mig, pratade minnen och skrattade sådär som bara vi kan. Jag, Annie och Jessica. Här är två bilder ifrån kvällen...


Men ingen förlust utan vinst, hon har nämligen lovat att ta hem en chokladapelsin till mig, vilken tur.
Bara skoja, saknar dig redan Annie <3

dra't i spa't 2012.

Så var det dags för årets upplaga utav dra't i spa't, som är en dragkampstävling över tinnerbäcken anordnad av industriell ekonomi. lagen står på olika sidor av ån och det svagare laget åker i. Förövrigt bjuds dragarna bland annat på neonkravall, bastuhäng, sittning ooch avslutningsfest med "happy ending".

Imorse var jag uppe i gasquen för att servera alla dragare frukost och fast än klockan bara var åtta var det flesta i full gång. (många sedan gårdagens neonkravall). Bjuder på en något suddig bild..


Ekonomerna visar iarna vilka som är bäst, utklädda till pippi långstrump.

nya väskan.

Såhär ser den nya Civilekonomväskan ut.Tycker att den marinblå som vi fick förra året är mycket finare. Fast den röda är också rätt snygg tycker jag, även om den påminner mig om medicin och danmark. Men jag gillar ju danmark och medicin är bra att ha när man är sjuk. Hur som helst, det var allt, puss!


Sjuk & McFloat.

Det var längesen jag kände mig såhär sjuk. Ont i halsen, feber och allmänt hängig. Som grädde på moset har jag även haft ett konstant lock för öronen i fem dagar. Känns lite som att befinna sig under vatten, väldigt omysig kännsla. Skönt att jag inte hallucinerar om fiskar i alla fall :) Tur att jag har världens underbaraste pojkvän som ger mig nyponsoppa och glass <3


Btw, satt och sökte lite på pinterest och hittade den här skumma "nyheten" från McDonalds. Tydligen så ska de finnas i Florida, så det är väl bara att testa en sådan i vinter och se om det är en sån "smaksensation" som amerikanarna säger.

på liu köar vi till allt...

...till och med när man ska hjälpa till, frivilligt utan betalt. Imorse ringde klockan vid fem, konstigt nog var jag endå pigg när jag cyklade till skolan lite senare. Så nu sitter jag alltså här, i colluseum på ett jobbsläpp. Men i detta fall är det endå värt det, för det är sjukt kul att engagera sig på draget. Att man dessutom för förköp till årets roligaste fest, dra't i spa't, och en sittning är ett plus. I år är temat "happy ending", funderar på att klä ut mig till Julia (så får Micael vara Romeo).

Nu har jag flummat sen halv sex med mina vänner, nu sjunker jag in i plugget med bra musik i öronen. 

kalasmottagningen, nh och veronica maggio.

Årets upplaga av kalasmottagningen (mässa med massa gratissaker på dagen och show på kvällen) bjöd på gratis godis, panta-mera-trosor, fribiljetter och en konsert med Veronica Maggio, som var helt fabulous! Vi var även på nationernas hus (nh) och åt mellan mässan och konserten på kvällen. För sextio kronor var det helt klart en värd dag. ♥


Linn och Sophia på nh.

finbesök.

Idag har jag och Micael haft finbesök från karlskoga. Min mormor, morfar och pappa var här över dagen och fyllde både vår frys, kyl och våra magar. Det blev även en tur till Ikea för att handla sånt som fattades till lägenheten. Underbart att få träffa dem sådär spontant trots avståndet. Det är så fint här nu och jag trivs sjukt bra med sambolivet ♥.


Kycklingspett med färskwokade grönsaker, ris och jordnötsås från chili på ikano, sjukt gott!


Laxpasta


Sjukt gott!! Fin kille jag har som skämmer bort mig med god mat, mys och lyx en vardag. Han är bäst! <3

dinner at 8.

Igår hade vi faddermiddag med ekonomnollan. Sjukt lyckad kväll som bjöd på mat, prat, skratt, tävlingar, gyckel och sex liter hamburgedressing. Med andra ord en sjukt lyckad kväll ;) behöver jag ens nämna att mitt lag vann tävlingarna? hehe

Efter en supermysmorgon med älskling med de sista avsnitten på sesong ett av heroes har jag nu varit duktig och pluggat i några timmar. Nu väntar duschen och sedan ska jag och mitt hjärta åka iväg för att handla inför myskväll at r place <3

RSS 2.0