man får unna sig ibland

Här ser ni bilder på några av helgens inköp, kände ett starkt behov av att köpa in lite nytt och fräscht till mig själv. Det bästa av alla var att det inte kostade mig en enda krona, jag älskar presentkort! Så nu väntar jag bara på att det ska bli vår så att jag kan börja använda godsakerna. 


1. Devotion 2. Coffee bean 3. Flawless definition volumizin mascara (alltihopp från bare minerals)
Behöver jag ens säga att jag är i himlen?


Sex bra saker om idag, och sex negativa kommentarer om det som var bra.

Topp 6 bra saker
1. Tentan är skriven.
2. JAG KOM IN PÅ SKOLAN I FRANKFURT!!
3. Eftertentanflumm med Tina och Indira <3
4. Värderingsuppgiften är inlämnad.
5. Soffmys och häagen dazs hela kvällen med min babe.
6. Inatt får jag sova utan att drömma om DCF-modeller och kundfordringar.

Kommentarer om punkterna ovan
1. Slarvade som fan på tentan.
2. Jag måste lämna min underbara sambo hemma när jag flyttar till Mainhattan. 
3. Ingenting dåligt med punkt 3 ovan.
4. Ingenting dåligt med punkt 4 heller.
5. Jag är laktosintollerant men envisas med att äta glass (Laktostabletter <3)
6. Jag har ingen aning om punkt sex stämmer. 

Florida, jag saknar dig.

Saknar florida, saknar känslan av att vara ledig, känslan av att ha tid att bara vara mig själv utan massa krav. Saknar känslan av att ha tid att göra annat än att plugga, att kunna slänga sig i soffan en vanlig onsdag och läsa en bok eller inte göra nånting alls på en söndag. Jag vet att det kommer vara värt mitt slit, jag satsar ju hårt av en anledning, men jag skulle behöva ett break just nu. Bara för en minut. Bjuder på några random bilder från resan. 


Vi är bara oss själva, älskar dig lillasyster.

Min fina pappa på en strand i Fort myers. 

Jag och alice hamnade i knipa på Magic Kingdom, Orlando.
Disneys Electrical parade på Magic Kingdom kan varit bland det coolaste någonsin.


Jag och min underbara mamma på piren i Clearwater. 

Jag var modig som klappade en krokodil i Fort Lauderdale.

Bild på poolen utanför vår lägenhet på St Petes beach.

En något annorlunda julafton, med poolhäng jacuzzi och restaurang, jag och pappa på Silas. 
Världens coolaste jultomte, St Petersburg.

Fyrverkeri och lasershow på Epcot, orlando. Det mest intensiva, häftigaste ljud/ljus-show någonsin!
Avslutar med världshistoriens godaste efterrätt, friterad cheesecake från Silas.

Jag sa ju att det skulle bli random.. utan ordning och bara härligt, precis så jag vill ha det!
Nu blir det natten, imorgon är en stor dag; tenta och förhoppningsvis avslöjas vart jag ska åka på mitt utlandsår.

Roligast just nu!

Såg dessa för några dagar sedan och nu är de överallt, så sjukt roligt!


Kan inte sluta skratta, dethär är helt min humor!

en bättre lördag, en bättre månad!

I lördags var min fina familj på besök här i Linköping, det blev shopping, texas longhorn och mys till melodifestivalen hemma hos mig och Micael. Ett avbrott i tentaplugget var precis vad jag behövde och när de åkte lämnade de efter sig en knökfull frys, kyl och skafferi! Så typiskt min älskade mamma att överdriva <3 "har ni plats i frysen?", "va bra då tar jag med mig hela ICA till dig". Fick även 10 matlådor av Anneli och Micke på värdshuset, vilka pärlor!

Det blir med andra ord en riktig lyxmånad! ;) <3


Alla <3 dag

Alla hjärtans dag spenderades tillsammans med min kärlek och sambo Micael, med allt som hör dagen till. Frukost på sängen, mys och massa kärlek. Blev överraskad med en shoppingtur till stan och bjuden på min favoritrestaurang. Kvällen tillbringades i soffan tätt intill, kollade på en film och åt egenlagad efterrätt :) Micael, du gör mig hel och jag älskar dig så sjukt mycket. För mig är alla dagar alla hjärtans dag, världens BÄSTA pojkvän<3 Alltid du och jag, alltid.

I wanna start letting you know thisbecause of you my life has a purpose.
You helped me be who I am today, I see myself in every word you say.
Sometimes it feels like nobody gets me, trapped in a world where everyone hates me.
There's so much that I'm going throughI wouldn't be here if it wasn't for you <3



 

Framgångsrecept

Om det är något jag avskyr så är det saker som inte fungerar, vilket också har gjort mig väldigt envis. Har jag tagit mig an något så slutför jag det alltid. Även om det är att montera den omöjliga trappstegspallen från ikea, klara alla moment på bodyjam:en eller att klara av en kurs. Jag är för envis för att ge upp och det tycker jag är en bra egenskap hos mig. Har jag bestämt mig för att få vg på tentorna så blir det så också, det är ingen variabel som beror av slumpen, utan ENBART min insats. Det går inte att skylla på någon annan om tentan är svår, ALLT som man inte kan är svårt. Så enkelt är det bara.

Som min gamla simtränare sa till mig för längesen "försök tusen gånger, sen kan du säga till mig att du inte kan". Jag kunde. Jag gjorde det, inte på första, andra eller tredje försöket men tillslut satt den, killervändningen. Alla kan.

"just keep your eyes on the road, and nothing can go wrong" 
Keane – Better Than This

Enough said, godnatt!

like music to my ears 4 in the morning

Två saker har redan gjort denna tidiga onsdagsmorgon värd, trots att klockan bara är strax över klockan sex. 

1. Efter att ha köat hela natten till en kravall som man är liiiiiite osäker på om det verkligen behövs nattköa till, hör man hur de som försöker skriva upp sig på kölistan klockan 4 möts av orden "det är väldigt otroligt att ni får biljetter". Tråkigt för dem, tur för mig! Så att härda ut de sista timmarna från den tidpunkten kändes väldigt mycket lättare, trots alla trötthetssyndrom som finns i hela världen.. Jag är helt enkelt inte skapt för att vara vaken en hel natt, men vem är det?

2. Loggar in på mailen, ett nytt mail ligger i inkorgen med etiketten "tenta-resultat". Spännande, sehr spännande. Känner mig sehr konfident right now måste jag säga! Mitt hårda slit lönar sig och jag är så sjukt stolt över mig själv, ännu ett VG och denna gång är det 11hp Statistik som håvas in som fjärilar på en sommaräng! 

Övriga morgontankar
92hp/240hp avklarade, med andra ord har jag klarat alla kurser hittills. Snart har jag gjort halva min utbildning, Woho!

Sommarlängtan.


Sitter och köar för att få biljetter till Kravalentin, trodde inte att det skulle vara så högt tryck, but here I am! För er som inte är Linköpingstudenter och inte har en aning om vad det är för något så är det en alla hjärtans dag fest. Det är helt sjukt vad man får köa till allt i den här staden, men nu var det faktiskt över ett år sedan jag nattköade så jag har varit bortskämd med fina vänner som fixat åt mig. Någon gång måste det väl vara min tur, eller hur? 

Fick helt plötsligt världens längtan efter sommaren, men nu har i alla fall snön smält (peppar peppar) här i Linköping och det regnar som fan.. så det måste ju betyda att i alla fall våren är på väg? drömma går ju.

I'll love you forever

Tyvärr fick jag inte över bilderna till min dator, så inlägget får vänta lite.. bjuder dock på en bild ifrån helgen på mig och mitt hjärta, när jag blev firad av vänner och familj i efterskott. Tack för alla fina presenter <3


Äkta kärlek, älskar dig föralltid <3
 

Dålig uppdatering.

Jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera här har jag märkt, men det ska det bli ändring på har jag tänkt. Förhoppningsvis kommer ett inlägg med lite bilder ifrån Florida redan ikväll, då jag har en lugn dag idag! Klockan är bara halv tre, men jag är redan klar för dagen med allt plugg vilket känns gött :)

Nu ska jag försöka dra med mig pojkvännen och handla...

RSS 2.0