omg.

Hämtade ut en gammal tenta idag, som jag skrev precis innan skolan slutade i somras. Obeskrivligt skönt att sätta den på första försöket, var tydligen inte så många som klarade. Tyckte verkligen om ekonomistyrningskursen, så det var extra roligt när jag såg symbolen bredvid mitt betyg :) Så idag känner jag mig grym! ni borde testa det, det känns fantastiskt.




chokladbollar, eller vad det heter.

En regning dag som denna levererar soffhäng med några avsnitt heroes, egenfixat godis och massa mys med mitt hjärta!


Krokodilburgare

Igår var jag och fyra vänner nere i city för att kolla in en internationell matmarknad som var på besök här i Linköping. Där fanns allt ifrån krokodilburgare från australien till tysk bratwurst. Vi beslutade oss i alla fall för en sjukt god paella ifrån spanien. Till efterrätt köpte vi engelsk fudge, muuumss. Det blev en riktig höjdareftermiddag i sensommarsolen :)


Detta var vad det australienska köket hade att erbjuda, var dock lite för feg för krokodil, kamel och kängru.


Köpte med lite fudge till min älskling, han klagade inte direkt ;)

München hoben 2012

Igår var verkligen en händelserik dag. Det började med att jag och Micael cyklade i spöregn till tornby för att uträtta några ärenden (och äta nittonkronornsköttbullar på ikea). Vi såg ut som två dränkta katter när vi kom fram och mina jeans var svarta. När vi var klara var det bara att gapskrattande cykla hem i regnet igen, vi är nog rätt lättroade <3

På kvällen var det dags för årets upplaga av München Hoben, som är Linköpings egen oktoberfest för studenter, fast i augusti. Det blev lite förfest hemma hos oss innan vi drog till hobenområdet för att träffa allt annat folk.



München levererade som vanligt!! (cheeseburgarna från donken smakade bättre än någonsin både igårkväll & till lunch).

jag älskar att vara student

Imorgon börjar ett nytt läsår för oss Civilekonomstudenter vid Linköpings universitet och jag kunde inte vara mer taggad. Första kursen är Mikroekonomi 9hp, vilket jag tror kommer passa mig riktigt bra. Har hört många svordommar om denna kurs från äldre studenter som anser att denna kurs är riktigt svår, men efter att själv fått bläddra lite i kurslitteraturen är jag riktigt sugen på att få lära mig! Dessutom är kurslitteraturen på engelska vilket jag gillar, två flugor i en smäll ;)

Den här dagen har varit helt perfekt, uppvak med frukost på sängen (<3), ett besök hos Jessan i hennes nya lägenhet och mitt lov avslutade jag och älskling med soffmys. Vilken sommar, och den är inte ens slut än..


det är med inställningen på bilden ovan som jag går och lägger mig ikväll. Det här läsåret kommer att leverera!

det där med att blogga på sommaren...

... Var inte så lätt som jag trodde! Har haft den bästa sommaren någonsin, upplevt så mycket roligt att jag inte vet vart jag ska börja. Nu är jag dock tillbaka i Linköping, sedan en vecka tillbaka, taggad på ett nytt läsår och massa festligheter!

Den största förändringen sedan sist är att jag flyttat ihop med min underbara pojkvän, från mitt lilla korridorrum till en mysig tvåa med en stor walk-in-closet (rätt nöjd över den om jag säger så). Otroligt lycklig gör du mig Micael, älskar dig <3


Två bilder från denna sommaren :)

RSS 2.0