Destination unknown

Om allt går som planerat så är det här jag bor om ett år.

 

Trötthet.

Tentaplugget för den avtenterade kursen i statistik har verkligen tagit ut sin rätt på mig, är helt sjukt trött! Hur som helst är jag supernöjd med min prestation. Så igår efter tentan unnade jag mig att ta det lugnt för en gångs skull. Det blev ett pass i gymmet med pojkvännen, umgås en stund med Jessica och på kvällen unnade jag mig en semla. Enligt pojkvännen den godaste någonsin, jag instämmer.

Idag drog den nya kursen "finansiell styrning" igång och den verkar riktigt intressant! Dock har jag varit smått apatisk sedan jag kom hem ifrån skolan. En timmes prommenad med pojkvännen trodde jag skulle pigga upp, men jag blev bara ännu tröttare.. Antagligen behöver jag sova, så nu ska jag inte kämpa emot längre.. Godnatt!


Så söta bilder hittade jag på pinterest idag, det vore mysigt att ha en såndär liten mys. Tyvärr så är ju både jag och Micael allergiska mot sånnadär små gosigt lurrviga varelser, men drömma kan man ju :)
 

pluggmotivation.

Efter ett tuff men gött pass på gymmet med min fina vän Jessica är det nu dags för att ta tag i tentaplugget på allvar, tre dagar kvar tills det har blivit dags för mig att tentera av 11hp statistik. Min motivation för ikväll är följande låtar..

So Why So Sad. (länken till kvällens musiktips!)

Think dance school, Loosen up and get ready to jam!

I stort sätt gillar jag alla träningsformer som finns, men favoriten just nu är Les mills passet "Bodyjam". Det är helt sjukt kul och påminner mig mycket om min tid som dansare, så jag blir väldigt lycklig av den typen av träning. På bodyjam tränar man verkligen hela kroppen och det är roligt att träna! Jag kliver in i studion förväntansfull och taggad, och en timme senare kan jag inte förstå att det redan är slut! (det händer i princip aldrig annars) OCH JA! Det ger, man blir svettig, anfådd och helt utslagen efteråt om man kör rätt och ger allt! Så mitt hetaste tips just nu är att DANSA! dansa så mycket som du bara kan! Instruktörerna på dessa pass på mitt gym är helt suveräna, ger alltid 100 % och taggar än så sjukt bra.


Inspirationsbild ifrån Les Mills hemsida för bodyjam.

Här är en liten kort beskrivning på vad du tränar och får ut av det om du gör som du ska.
 

Drömmar

Mitt i tentaplugget sitter jag och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Längtar bort ifrån kylan så att det nästan gör ont i kroppen. Längtar efter att få känna mig fri från stress och krav från andra. Den enda motivationen just nu är tanken av att jag och älsklingen ska resa i sommar och få uppleva några av våra drömmar tillsammans <3


Mina drömmar, klippta och klistrade i photoshop från pinterest.
 

Att det ska vara så svårt..

... att välja vart jag ska åka på min utlandstermin? tyskland, österrike eller Schweiz? inte ens det har jag bestämt ännu. Därför har jag mycket att fundera över nu under de två kommande veckorna innan ansökningen. Tror att jag kommer få det jag vill ha, men då måste man ju också veta VAD man vill ha.

Just nu lutar det åt ett halvår i Wien, men det kan ju ändras ganska fort. Därför får jag fortsätta min googleturné samt att läsa om andras upplevelser på "Stars", som är hemsidan där studenter som varit utlomlans skriver rapporter om allt möjligt.


Hemma i kylan..

Två dagar har gått sen jag kom tillbaka till ett kyligt sverige och jag längtar redan tillbaka till värmen. En fantastiskt bra resa och upplevt massor! Kommer antagligen lägga upp lite bilder så småningom när jag hittar orken, just nu har jag en sådan grym jetlag så det är helt sjukt.

Anars rullar skolan på som vanligt och snart är det dags att välja vart jag vill spendera min utlandstermin. Det pendlar ständigt mellan alla möjliga orter.. så vi får se vad jag bestämmer mig för :)

RSS 2.0