Idag ska jag bara njuta.

Presentationen i marknadsföring är avklarad, alla seminarier avbockade och tentan är fistad. Med andra ord kommer den här onsdagen att äga och gå i frihetens tecken. Idag har jag planerat att inte göra något speciellt, träna och planera kommande resor till Stockholm och Florida. Det börjar närma sig nu :D Som vi säger hemma hos mig Aweeeesooooomeeee!


(naturligtvis inte mina bilder, har bara redigerat dem och lagt till namnen i photoshop.)
 

livet levererar!



Mycket att se fram emot just nu:
♥ Stockholmsweekend med älskling till helgen.
♥ Bara roliga kurser kvar denna termin.
♥ Massa studentevent.
♥ Vänner kommer till linkan och hälsar på i omgångar.
♥ Jävla massa träning!
♥ Välja utlandsplats till mitt utlandsår. Tyskland ett helt år eller uppdelat någon annan stans?
♥ Jullov extremt tidigt. 
♥ USA december-januari.

GÖTT! NU KÖR VI!

ett helt år som världens lyckligaste.

Igår den 26 oktober firade jag och min älskade och underbara pojkvän ett helt år tillsammans. Jag måste bara få uttrycka hur lycklig jag är och hur underbart det är att få vakna upp i min älsklings varma famn varje morgon. Hur det känns att veta att jag har hittat den personen som gör mig komplett och att jag vet att han älskar mig mest av allt i hela världen och att jag känner likadant. Vet inte vem jag var innan jag träffade min Micael, han har verkligen fått mig att hitta mig igen.

Nu, ett år senare, bor vi alltså tillsammans och planerar vår gemensamma framtid. Platser vi vill se och saker vi vill uppleva, tillsammans. Allt känns som en saga och ibland tror jag att det faktiskt är en dröm, jag vet att det här är äkta kärlek. Micael, du gör mig hel och jag älskar dig så otroligt mycket <3


Mitt allt och jag <3

dagens tankar.

Idag snöade det fast än det är oktober. Det är ju egentligen helt sjukt, men jag gillar snö, fast inte i oktober.

Lyckades även slarva bort min cykel idag på campus, gick och letade efter min blåa cykel i en evighet innan jag insåg att jag fått en ny cykel, det var mindre roligt. Ännu mindre roligt var det när jag insåg att jag inte kom ihåg hur cykeln såg ut.
Kan ni tänka er dilemmat bland tusentals cyklar?

Det var allt, godnatt!

världens bästa alice på besök

Förra helgen var Alice här och hälsade på fredag till söndag. Sjukt behövligt! Det blev bland annat en sväng till badhuset, spa, shopping, god mat och en massa mys! Så ofantligt underbar helg tillsammans med min söta lillasyster, så värt <3
 
Världens finaste <3

43 rätt och 2 fel.

Mikroekonomikursen har tidigare år varit klassad som monstertentan som alla kuggar. Nervös som bara den cyklade jag till tentan en kall fredagsmorgon fast besluten om att sätta tentan på första försöket. Efter halva skrivtiden var jag klar och lämnade lättad salen. Det hade kännts riktigt svårt, men otroligt bra, ett hopp om ett VG tändes lite svagt inom mig. 

Så bara, VG på studentportalen, 43poäng på tentan av 45, jag är fan BÄST!
oj va mallig du är då Julia! Ja, det är jag fan, men det är jag värd.

hg

I fredags var jag och Micael på hg med Jessica och Henrik. Väldigt mysigt ställe där vi fyra fick en trerättersmiddag för under 500lappen för allihoppa! Helt sjukt billigt för så mycket och så god mat, mums! väldigt nice kväll :))


Zumba

Trettio minuter innan första passet Zumba sa jag att "haha, klart man inte kan få träningsverk av Zumba!". Trettio minuter efter första passet Zumba låg jag hemma på hallgolvet och förbannade mig över hur trött jag var. När jag vaknade imorse kunde jag inte förstå hur jag kunnat vara så skepptisk till att Zumba skulle kunna ge något i träningsväg.

Jag gav i alla fall allt och det var svinkul! Rekommenderar varmt Zumba till dig som gillar att släppa lös :)

Nyklippt!


resten av helgen

Förutom skaldjursbuffén och fredagens äventyr har jag även hunnit med att träffa både släkt och vänner. Underbara helgen avrundades på måndagen i form av fika med bästa Isabelle på "som hemma" och lite klipp med saxen. Så skönt att fräscha upp det lite, typ 1.5dm (!!), att mamma betalade gjorde ju inte det hela sämre ;)



BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE!! <3

skaldjursbuffé på bofors hotell.

Igår, Lördag, var jag tillsammans med älsklings familj på Bofors hotell och åt skaldjursbuffé. Till förrätt fick vi gratinerad Hummer och efterrätten bestod av mango- och champagnesorbé. Huvudrätten innehöll alla havets läckerheter och goda tillbehör. Havskräftorna var mina favoriter! Såååå sjukt god mat, mums mums!

Suuuuupertrevlig kväll som bjöd på tusen skratt! Vilken härlig andrafamilj jag har, guld! <3


Hade inte med mig någon kamera tyvärr.

sänkte medelåldern med trettio i ett steg.

Igår, fredag, spelade min pappa och hans band "after midnight" på Woody´s i Karlskoga. Självklart var man tvungen att gå dit och kolla, även om stället är känt som "Jurasic park". Men hur illa kan det vara liksom? (tänkte jag och Micael).

Vi var i alla fall ett stort gäng som drog dit och stämningen var riktigt härlig. Blev bjuden på en alkoholfri drink (eftersom att jag körde) och den smakade ungefär lika gott som den Lidljuice det var. EN SAK måste jag poängtera, det var ren och skär underhållning! fyrtioåringar som BUGGADE till METAL, dretfulla pensionärer som knappt kunde stå, hörapparater och löständer! Varför ens gå på bio när man kan få så bra liveunderhållning till rimligt pris?

Hur som helst, musiken ägde och min pappa är coolare än din pappa!

kort uppdatering.

Firar dagens motivationsbrist med marknadsföringsplugg och chokladbollar. Ikväll ska jag även köra spinning med Jessan och efter gårdagens långprommenad (på över två timmar) med älskling har jag konstigt nog träningsverk i vaderna. Träningsverk i benen + spinning? ja, vi får se hur det går. Tanken var i alla fall att träningen ska ge mig lite motivation till att läsa återstående kapitel i boken. Imorgon åker jag & Micael tillbaka till karlskoga, vilket ska bli så himla skönt! <3


Det där ser inte ut som en bulle..

I måndags hade jag tillsammans med några kompisar från klassen bakningskväll hemma hos Linn. Sophias bullar blev bäst medans Johannas blev godare än de såg ut. Theo och jag gjorde chokladbollar med strössel, de blev ju i alla fall riktigt fina. Inte varje dag man står och bakar bullar klockan 12 en måndag, en riktigt trevlig kväll med andra ord, bra initiativ! :)




Lördagsshopping och mys

I lördags var jag tillsammans med Micael, Magnus och Josefine på ikano och shoppade. Köpte en superfin kofta och Rönisch-träningskläder, nu är det bara nya träningsskor jag måste få tag i. Sen åt vi på Bugerking och bara Magnus och Josefine fick komma med på bussen hem eftersom att den var smockfull (lönehelg + shoppingsugna studenter). Jag och Micael fick helt enkelt vänta på nästa buss i en hel timme, men vi roade oss med att handla på Maxi under tiden.

På kvällen hade vi myskväll nummer två denna helg. Gjorde bakpotatis med kräftstjärtar och kall gräddfilsås med rödlök och dill (såå vansinnigt gott). Kollade på lite film, åt varsin Tom & Jerry påse (när älskling för bestämma godis) och hade det allmänt mysigt. Myshelg med mitt hjärta var precis vad jag behövde <3


Ser komplett galen ut på bilden och just så galet underbar var min helg.

fredagsmys och chocolate chip cookies!

I fredags hade jag och Micael världens bästa fredagsmys! Vi bakade chocolate chip cookies, åt pizza och myste till en film i soffan. Svar ja, man får tjocka sig ordentligt om man skrivit tenta och dessutom kört på gymmet innan :) hehe




RSS 2.0