Hemma i skogarna

Sådär, nu sitter jag hemma hos min sambos föräldrar och väntar på att Micael ska bli klar i duschen. Sedan ska vi ut och göra stan? det vill säga de få butiker som finns, samt besöka resebyrån för att titta på resa. Åhh, hoppas så att vi hittar någon bra destination så att vi har något att längta till :)

Nu är han klar så nu ska vi åka, njutar av friheten jag har i karlskoga med bil och att jag slipper cykla överallt som i Linkan!


Den här döläckra klockan köpte jag förra veckan på guldfynd, jag tänker slitna jeansshorts, pösigt linne och mina nya vita converse! ge mig sommar nu?

Bloglovin

♥ Följ min blogg med Bloglovin ♥

Vårkänsla

Det här är bara sååå mig! Älskar denhär streetlooken så sjukt mycket, jag vill bara copy-pastea hela looken på mig själv nu i vår. Simple and clean, less is more typ!


bittra tankar från min twitter




Våffla eller workout?

Någon frågade om jag inte kunde lägga upp min träningsmusik-lista och vad passar bättre än att lägga upp den på självaste våffeldagen? Eftersom att jag inte äger något våffeljärn så blir det workout för mig istället, till den här workout musiken :)


"alla lektioner och föreläsningar inställda denna vecka"

Imorse fick jag ett väldigt underligt mail måste jag säga "alla lektioner och föreläsningar iställda denna vecka". Första tanken var ren och skär lycka, andra tanken var en klump i halsen. Det betyder antagligen att man måste lusläsa varenda liten finstilt mening i läroboken för att kunna kamma hem de poängen på tentan, eftersom att de ej kommer gås igenom på lärarledd tid. Dock så tror jag inte att det kommer bli några problem.

Så istället för att cykla på Micaels förstora cykel till skolan imårse, tog jag en riktigt lång och härlig promenad innan frukost. Solen var värmande och isen smälte längs gatorna medans jag powerwalkade fram med bra musik i öronen. Väl hemma väntade mysig pojkvän med lyxfrukost, vilket underbart liv jag har <3

Imorgon efter Micaels sista tenta blir det hemfärd mot mitt andra hem karlskoga över påsken. Jag har blivit lovad årets första grillning till helgen och annars ska jag bara njuta av att vara ledig och träffa massa vänner. Idag är det bara 74 dagar kvar till sommarlov :)

nytt i garderoben

Så sjukt sugen på vår just nu och garderoben är fullproppad med nya fina kläder som bara vill bli använda. Jag längtar efter promenader i värmande vårsolen, blommande vitsippor och första grillningen. Vår nu? ja, tack!

 

misunderstood

För dig som, likt min mamma, missförstod mitt förra inlägg och tror att jag är deppig och ensam kan jag göra lugn, jag mår väldigt bra! Har just haft en supermysig kväll tillsammans med min sambo, lagat egena hamburgare, kollat på film och druckigt milkshake. Life is gooood så att säga! Imorgon är det lördag, det äger. Godnatt sweeties!

Love you mum <3




It takes nothing to join the crowd, it takes everything to stand alone.


Tränings-flow

Just nu är jag inne i en såndär träningsperiod, redan hunnit med fem pass denna vecka och det är bara torsdag. Önskar så att jag hann träna minst såhär mycket varje vecka, men det är önsketänkande. Hur som helst är jag helt sjukt trött i kroppen just nu, har kört stenhårt (me like). 

Måndags: Bodypump 60min
Tisdags: Gym 30min + Bodyjam 60min (ny release!!)
Onsdags: Spinning puls 45min - tema intervaller
Idag: Bodyjam 60min

Så vad är mitt omdömme om nya releasen bodyjam 64?
Blandade känslor från min sida då jag verkligen ÄLSKADE bodyjam 63, men jag tror att det nya passet kommer att växa hos mig. Det som är nytt för denna gång är att jag känner att det är väldigt mycket lättare steg. Jag gillade utmaningen från förra releasen och nu sitter nästan stegen redan HELT efter andra gången jag kört. Eller är det kanske jag som blivit väldigt mycket bättre? Det är ännu för tidigt att säga vad jag tycker, nytt utlåtande kommer ;)

Här får ni lite bodyjamkänsla: Gandalf Archer – D.R.E.A.M - Radio Edit

Fredagsmys hemma hos Sara

I fredags var jag hemma hos Sara med fina tjejer, vi hade taco-film-kväll. Lagade mat tillsammans, kollade på film, åt godis och pratade om allt möjligt! precis så en tjejkväll ska vara :) Den första filmen vi såg var "the impossible", en film från 2012 som utspelade sig i thailand under tsunamikatastrofen. Det är en verklighetsbaserad film och återspeglar en av de drabbade familjernas historia. Fruktansvärt hemsk och minst lika bra, SE DEN!


1. Saras katt ville smaka av chipsen 2. Bra jobbat med hållplatsnamnet Linköping, bra fantasi!
 

Pappa på besök!

I torsdags var pappa här och hälsade på, vi tog en långprommenad, åt på restaurang, pratade och shoppade lite. Köpte så sjukt fina kläder, bild kommer kanske till veckan. Hur som helst, jättemysig dag med världens bästa pappa! <3


Saknar dig redan fina pappa <3

kicking and screaming

Näst sista passet på bodyjam release 63 förut och det var så sjuuukt kul, tiden bara flög förbi! Har inte kännt sånhär styrka sen jag var som allra bäst med simningen. Allt går så lätt och efteråt är jag så trött att jag bara faller ihop och flyter iväg i mitt eget svet... haha, skämt å sido! En enda liten gång kvar på kicking and screaming alltså, innan nya releasen drar igång! Det kommer bli sååå grymt, är sjukt taggad på att bara fortsätta ge gärnet och ha roligt!

Idag känner jag mig lika fabulous som Tom Chaplin från Keane när han sjöng med Queen! Vilken jävla kille. 


alltså, första tonen? vilken entré, helt sjuk.


New in

I Fredags var jag på stan och lunchade med Jessica, Sara och Mikaela. Det var väldigt trevligt och efteråt gick jag och Jessica och shoppade. Jag köpte mig en ny bikini från hm i en snygg grön färg samt en grön stickad tröja, sjukt nöjd.


Melfestfest

Igår var jag och Micael tillsammans med några vänner på en korridorsfest med melodifestivalstema. Hade en fantastiskt rolig kväll och även fast inte Sean banan vann så var vi glada endå. Efteråt hade jag och Micael egen efterfest med cheeseburgare och några avsnitt house. Typiskt jättebra kväll!


Kvällen i bilder, bilderna längst ner föreställer Lorene som kom på besök och sjöng Euphoria (eller ja.. Lorenes bror).

Jagdag

 
I torsdags hade jag en riktig jagdag. Nybakat bröd till frukost och lång stud i soffan med te framför tvn. Vid lunch tog jag bussen ner till stan och p.a.u.s för att få ansiktsbehandling, massage och brynplock. Behandlingen var helt underbar och varade i hela en och en halv timme. På eftermiddagen åkte jag med Jessica till gymmet och körde ett hårt pass bodyjam. När jag kom hem stog maten på bordet, så fantastiskt underbar dag!

När behandlingen var klar fick jag även reda på att jag klarat av finanstentan, sååå underbart! Av den anledningen lyxade jag med att köpa lite produkter. Nej, det var inte billigt det är så otroligt värt.


Ursäkta sjukt dålig mobilbild.

Epcot flower & garden festival

I januari i år besökte jag och min familj två av disneys parker i Orlando, Florida. En av parkerna, Epcot, var en riktigt häftig park med tema framtid och länder. Ni som besöker Florida får inte missa Epcot, riktigt häftigt ställe och man skulle kunna gått där i en vecka och fortfarande inte hunnit se allt. Dit kommer jag absolut att åka tillbaka till!

Hur som helst, varje år i maj annordnar Epcot en jättestor flower och garden festival. Bob och georgiann berättade om festivalen för mig och när jag kom hem till sverige igen kollade jag upp vad det var. Efter timtals sökande på internet efter bilder och videos har jag fastnat totalt! Det är helt sjuka kreationer, HELT gjorda i BARA blommor och växter! Sjukt imponerande, se för egna ögon här nedan. En dag ska jag se det med egna ögon :)


Bilderna är tagna från Epcots hemsida och ihopsatta i ett kollage av mig.

illamående

Mår så sjukt illa just nu.. Kom nyss hem från gymmet efter ett grymt pass bodyjam! alltså.. snacka om att jag har hittat min grej, 60 minuter ren och skär lycka! Efteråt är jag så trött och svettig att jag vill gråta.. Så fantastiskt roligt! jag har inte missat ett pass (nästan) sen i höstas! Fabolous exercise, love life! GODNATT!

Tycker VERKLIGEN synd om alla därhemma i karlskoga som går miste om detta pass, skräpning träningslagret!

vardagslyx!

Igårkväll gjorde jag godaste salladen till mig och min sambo. En sallad på sallad, tomat, gurka, mozzarella, skinka och avocado, så enkelt och så sjukt gott! Dessutom nyttigt, tyvärr så innehåller dock mozzarella laktos, vilket min mage inte gillar.. Men men vad ska man göra när den laktosfria är inte lika god?

En annan sak som jag provade häromkvällen var det omtalade "Kocosvattnet". Kokosvatten kommer från färska gröna kokosnötter och innehåller viktiga salter och mineraler som bidrar till att återställa vätskebalansen i kroppen bättre än vatten. Det är alltså inte samma sak som kokosmjölk. Enligt hälsokostbloggar ska drycken innehålla en perfekt balans av elektrolyter och kolhydrater som vi behöver för en snabb återhämntning. (för er som inte vet: Elektrolyter är mineraler som påverkar cellernas vätskebalans. De viktigaste elektrolyterna är kalium och natrium. Tillsammans reglerar de kroppens salt och vätskebalans). Drycken finns att köpa både smaksatt och helt naturell.

Jag känner mig dock lite skeptisk till detta påhitt. Det känns lite som gojibär "asnyttigt", men varför äta/dricka något som man inte tycker om, när man dessutom får i sig alla de ämnena under en vanlig dag om man äter en varierad kost.. Kokosvattnet som jag smakade hade en svag smak av "utspädd multivitaminjuice" från vilket juiceföretag som helst. Men för dig som endå vill testa (samt slösa bort 20 kronor för en förpackning) så kan man köpa Cocosvatten i flera vanliga mataffärer och hälsokostbutiker.



 

tröttast i stan

ÄNTLIGEN får jag sova, har längtat sen klockan ringde 06.00 imorse. ÄNTLIGEN får jag krypa ner bredvid min älskade och somna i hans armar. ÄNTLIGEN slipper jag tolka grafer om utrikeshandel. ÄNTLIGEN.

Extra plus till imorgon är att jag är LEDIG. Min lediga dag ska jag tillbringa på spa, fyfan va gött! Massage och ansiktsbehandling står på schemat och sen bodyjam på kvällen. HEAVEN, äntligen är härlig lyxdag!


VILL HA!

dreaming of paris

Ikväll är första kvällen på riktigt länge som jag är hemma helt själv. Sambon är iväg och hänger med sina polare och jag ska bara ta det lugnt. Är sjukt utmattad just nu. Det är allt lite skönt att få lite egentid, även om lägenheten känns väldigt tom och tyst. Ett perfekt tillfälle att inte göra nånting alls, äta lite godis och kolla på tv :) lyx!

Ett litet kollage från bilder jag hittade på pinterest, drömmer om paris just nu! skulle inte tacka nej till en weekend!

Decleor - inbokad lyx

Att betala tusen kronor för att skämma bort säg själv en vanlig torsdag i mars känns helt rätt för mig just nu. Därför har jag för födelsedagspengar bokat in en Decleor Aroma Expert behandling nästa vecka. Efter all slit och stress de senaste veckorna och är jag värd det. Älskar verkligen ansiktsbehandlingar, lite synd att man inte skämmer bort sig lite oftare :) Pengar som många andra studenter lägger på alkohol, lägger jag på att skämma bort mig själv :) Känns helt rätt för mig!

Lite om behandlingen: Aroma Expert
(Lätt ryggmassage, dubbelrengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, aromapressur, aromadränage, aromatisk massage, specialmask efter hudtyp, arm- och handmassage, avslutande creme)

Som jag längtar!

RSS 2.0