body balance

Hallå! Nu börjar jag allt få lite liv i min blogg igen, sorry för den dåliga uppdateringen den senaste månaden.

Igår var jag och Alice på gymmet och körde crosstrainer + bålstabiliet, efter det körde vi body balance med pappa. Det var verkligen sjukt kul! Avslappnande och "ansträningande" för musklerna och hjärnan. Det var absolut inte som jag trode att det skulle vara. Tror faktiskt att det är en bra träningsform som man borde köra i alla fall en gång i veckan, om inte annat för återhämtning, balans och kroppskontroll. Kommer lätt köra det igen!

(Annie & Linnéa, detta inlägg är inte om bodyjam;))
Nu ska jag cykla iväg till jobbet, älskar vardagsmotion!


en bättre lördag <3

Lördagen blev en återhämtningsdag  för mig och Micael som spenderades hemma hos hans familj. För och eftermiddagen gick mest åt till mys, men även lite "egentid" (även fast vi var i samma rum). Micael satt vid datorn och jag åt godis, surfade på min ipad och läste bok. På kvällen gjorde Micaels mamma egen pizza (dör va god!) och vi satt nere jättelänge och pratade och kollad på film. Typiskt bra återhämtningslördag <3

 

Midsommarbilder

Jag och mina favoriter <3

Midsommarafton!

Midsommar hade jag tänkt fira med mina fina vänner, men så blev det inte då jag helt enkelt inte hade några krafter kvar till det. Istället spenderade jag hela dagen med en riktig klippa som stöttade mig, världens bästa sambo. På kvällen hade min familj massa folk över för midsommarfirande och grillning, så vi hakade på till kvällen, åt gott och hade det mys. Sen åkte vi hem till Micael och myste i soffan med hans familj. Hyfsat lugn och genommysig var precis vad jag behövde ♥

Det bästa med midsommar förutom det trevliga sällskapet tycker jag lätt är maten! Mamma hade gjort världens godaste potatissallad på turkiskt youghurt, färskpotatis, rödlök och dill! Till det hade min syster gjort en supergod grekisk sallad och till detta grillade vi marinerad fläskfilé i djävulsmarinad (sååå gott). Till efterrätt hade vi citroncheesecake. Lyx!


behöver jag ens nämna hur mätta jag och älskling var efter allt detta?
 

Tre till

Haha, kunde inte låta bli att lägga in tre till. SÅ BRA!

 

Tell everybody I'm on my way

Idag har varit en ganska bra hitthils. Vaknade vid sex då Micael skulle åka till jobbet, sen gick jag tillbaka till sängen för att ta sovmorgon. Långfrukost med Alice och sen körde vi dubbelpass på träningslagret. Ett pass indoor-walking och sedan ett pass CX. Efter över en månads träningsuppehåll var det så underbar att komma igång igen. Har en provapå vecka på träningslagret så denna vecka ska jag se till att träna sjukt mycket.

Nu ska jag och Alice gå upp till Ica och köpa krya på dig present till Thessan som har magsjukan den stackarn :/ ikväll blir det mys hemma hos Micaels föräldrar. Längtar väldigt mycket efter honom idag, även fast vi sågs för bara några timmar sen. ÄLSKAR den där killen, så underbar. Puss på min familj också, älskar er. Ut i solen en stund innan det är dags att trampa bort hem till Micael, så konstigt nu när vi "inte" är sambos på riktigt över sommaren! haha <3


Älskar dess comic-strips från wumo. Dessa är tre stycken roliga som jag hittade häromdagen. 
 
 

Long time no see

Insåg att det är någon vecka sen jag bloggade nu, lite tråkigt kan man tycka. Har haft fullt upp här borta i skogarna. Har firat mina fina studentvänner, myst med min pojkvän, träffat massa fina och efterlängtade vänner, jobbat, hängt en hel del på som hemma, myst med min syster och varit i Stockholm och massa mer <3

Sammanfattat: ÄNTLIGEN JÄVLA SOMMAR!!

Let's do this!

Stunden är kommen. Nu är det dags. Nu kör vi.
TENTATIME!

Let it slide

Öppet fönster, inga tankar på plugg fastän det är två dagar till tenta. Det är viktigt att inte pressa sönder sig innan tenta, man ska vara väl förberedd två dagar innan tenta. Så idag och imorgon ska jag bara låta allt sjunka in, innan pressen på att prestera blir för hög. Idag har jag alla fönstren öppna, göra sånt jag gillar och högtalarna sjunger fint. 

Typiskt bra: Keane – Let It SlideRock Kills Kid – Are You Nervous?Anberlin – The Unwinding Cable Car

3 dagar kvar

Det är lite tomt på bloggen just nu, inte speciellt mycket händer, försöker plugga så mycket jag kan men det går trögt. Galet fint väder, alla vännerna och sambon har åkt hem. Borde kanske också åkt "hem", men jag vet att jag absolut inte kan koncentrera mig i Karlskoga. Där är det så mycket annat som lockar! Men jag ska verkligen försöka bita i nu de här sista dagarna, jag känner att ett VG i denna kurs skulle sitta riktigt fint. 10 hp tyska till skulle göra att jag enbart fått 7hp G detta år, vilket motsvarar en kurs. 53hp Vg och 7hp G, känns som ett sjukt bra resultat! :)

Ett år av mycket slit, svett och tårar går alltså mot sitt slut. På fredag kan jag kalla mig 50 % Civilekonom, hur nice känns inte det? Året har ju även bestått av mycket bra! Fått nya helt fantastiska vänner och upplevt så mycket nytt detta år. Dessutom så har jag och min sambo snart bott ett helt år tillsammans! Det är det absolut bästa beslutet vi har tagit någonsin, älskar sambolivet <3 Kan ju iofs bero på att mitt hjärta är den mest underbara killen i världen!

Nej, time to dyka ner i tyskaplugget fram till lunch!
till mina älskade vänner som tar studenten/examen nu, ha det så himla kul! pusss


I sommar, då ska jag verkligen sätta igång med träningen igen. Längtar sjukt mycket nu efter 2 veckors uppehåll..
 

mys, plugg och storstädning

De senaste dagarna har ägnats åt mys, plugg och storstädning. Älskar mys, lite trött på plugg för tillfället och städa är.. ja, det tog sin tid men gud va fint det är här hemma nu :) Imorgon blir det nya tag med plugget, blivit alldeles för lite ett tag!


1. Fick en cola med så nära man kan komma min älsklings namn, Micael. 2. Jag i regnet 3. Älsklings shopping till mig "så att du klarar dig utan mig en fem dagar babe" 4. Standard en fredag att ha en hel orkester utanför fönstret.

Dagens skönste


RSS 2.0