God jul från florida

Idag trotsar vi "kylan", endast 18 grader, och ska ta oss ett dopp i poolen och jacuzzin. Ikväll blir det fin restaurang för att fira att det är jul. Så fantastiskt fint här trots att det kommit in kalluft, något som jag hoppas försvinner ganska fort ;)

God jul på er alla fina!


Den här coola tomten tog jag kort på igårkväll ;)

st petes beach

Dag två här i Florida och på bilden ser ni utsikten från vår lägenhet som ligger vid St Petes Beach. Igår utforskade vi området, låg en stund vid poolen och åt jättegod mat på en fin restaurang här i närheten. Trivs som fisken i vattnet här vill jag lova. Idag är det lite monligt, så vi tänkte passa på att shoppa lite! Ha det fint och god jul till alla ni där hemma i kylan ;)

 

Micael, stavas kärlek.

Världens finaste kille heter Micael och han är min. Bara min. Kan inte finnas någon underbarare pojkvän i hela världen! Älskar dig Micael, så mycket att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen <3

Julia <3 Micael

Tillbaka i karlskoga...

Nu är jag tillbaka en kortis i Karlskoga och mycket ska hinnas med! Fira jul med släkten, träffa kompisar, handla och packa det sista inför Florida. Julstressen har alltså infunnit sig även hos mig, trots att jag inte ens ska fira jul iår. På julafton kommer jag nämligen att ligga på en strand i 30graders värme och bara njuta! Känns som ett helt okej sätt att variera sitt julfirande på faktiskt ;)

Igår blev det lite julmys med släkten i alla fall, vilket var väldigt mysigt. Åt gröt och skinkmacka, sen kom tomten. Har mest önskat mig dollar iår så att jag kan köpa mig fina saker i usa. EN DAG KVAR, LÄNGTAR!


Bild på mig och min fina lillasyster Alice.

Pepparkaksdekorering med jessica


Pepparkaksbak & Lucia movie night

Dagen innan Lucia var en riktigt bra dag. Pepparkaks dekorering med Jessica och sedan Lucia-bio hela natten tillsammans med Jessan och Sara. Det var en riktig hitt, trots att man blev ganska trött framått sex på morgonen..

Lucia movie night hölls på SF bio här i linköping och det visades tre förhandsvisningar på kommande biofilmer. Under pauserna fick man mat, popcorn, dricka och sådär. Helt klart värt pengarna!

Filmerna som visades var:

Bilder från pepparkaksbaket kommer ;)

Bloggtips!

Nu tycker jag att ni ska kolla in min fina bästa vän Isabelles nya blogg! ta en titt, ni kommer inte att bli besvikna ;)<3

http://isabellealing.blogg.se/

 
Så att ni vet hur en riktig vän ser ut när ni ser den <3

förra helgen.

Fredag
Dugga i statistik - den som skulle vara så svår? alla rätt ;)
Mördarpass på crosstrainern följt av mage och rygg.
Myskväll hemma med min fina pojkvän som lagat flygande Jacob och köpt Ben&Jerry's <3

Lördag
Upptäckte hur skönt det var att inte göra någonting alls dvs spela the sims 3.
På kvällen blev jag överraskad av älsklingen som bjöd på restaurang, jättemysigt! han kan han <3

Söndag
Glass till frukost och alldeles för många avsnitt Mentalist.

Världens bästa pojkvän och sambo <3
 

excellence

Imorgon är det dags för den första duggan i statistiken. På duggorna kan man få sammanlagt 12 poäng, men dessa räknas enbart upp till g-nivå på tentan i januari. Därför känner jag inte direkt någon press till duggan utan jag försöker istället fokusera på att lära mig det grundligt från början. Vill ju inte bryta min fina vg-trend riktigt än ;) därför känner jag att duggan inte spelar så stor roll, det är mest en koll på hur mycket mer tid jag måste lägga ner.

Så ikväll har jag istället varit på gymmet, handlat och nu blir det mys i soffan med ett avsnitt Mentalist och den nya mörka chokladen med jordgubbsbitar från Lindt, tror att den kommer vara galet god och det är jag värd :)

första advent

I söndags var det första advent, då begav jag mig tillsammans med fem andra iväg till gamla linköping för att gå på en julmarknad. Vi kollade runt på massa saker, drack glögg och kollade på kröningen av Linköpings Lucia. Riktigt trevligt, trots att det var så kallt att vi nästan frös fötterna av oss :)

När vi skulle hem hände dock något som var mindre lyckat.. Mitt cykellås hade frusit till is i kylan vilket resulterade i att jag fick bära den från gamla linköping till Donken i ryd. Stelfrusna som vi var gick vi in på donken och tog en varsin cheese. Efter mycket om och men fick vi tillslut upp låset med hjälp av en varmvattenfylld påse. Rekommenderas ;)

När jag kom hem blev det adventsmys med min älskling, några ojuliga avsnitt Mentalist, glögg och andra jultillbehör. Vi lyckades även få upp våra julgrejer, så nu är julstämningen på topp här hemma :)

Rolig idé med en adventsgris istället för chokladkalender, så får man skära sig en bit varje dag, för marsipanälskare :)
 

Mysfredag

Världens bästa inledning på helgen! Efter skolan blev det en hel dags megamys med min älskling. God mat, tända ljus, glass, mys i en trygg famn och en riktigt bra film, precis så jag vill spendera alla mina fredagar. Älskar mig fina <3

RSS 2.0