min nya bebis.

Efter att fått reda på att jag klarat även den sista tentan kände jag mig väl värd en "liten" present, så jag köpte mig en ny kompakt kamera. Det ska bli skönt att ha en bra kompaktis när jag inte orkar släpa med mig systemkameran. Den blir med mig till Dublin så att jag får testa den riktigt ordentligt! Det är absolut ett måste för mig att kunna dokumentera minnen.

Panasonic TZ30 :)

irland med mämmi <3

En dag kvar nu tills jag och mämmi åker till Irland. Jag är så sjukt spänd och taggad på att äntligen få uppleva Dublin. Dessutom har mamma bokat biljetter till mina tonårsidoler Westlifes avskedskonsert! Utöver det blir det fyra dagars shopping, utflykter och mys. Bästa presenten någonsin? ja, min mamma är bäst! <3



hallonpaj

Idag blev det mys och en supergod hallonpaj på "som hemma" med min efterlängtade vän Rebecca. Riktigt trevligt <3



vi har blivit med lägenhet

Snart blir jag sambo med min favorit, vi har nämligen fått en lägenhet i Linköping. Jag är så kär att jag knappt vet vad jag heter och snart så kommer vi bo tillsammans, mitt liv kunde inte vara mer perfekt just nu! Älskar dig Micael <3


Du gör mig så lycklig, you make my heart smile <3

Bubblande nervositet!

Nu är vi lite nervösa och hoppfulla och lyckliga och kära, hoppas! <3
(liten hemliss än så länge dock, hihi)


sommarlov!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!! Har snart varit hemma i värmland i en vecka, så fantastiskt skönt. Helgen nu efter tentan blev lugn och skön, har bara vilat upp mig och myst med älskling <3 I måndags var det dock dags för att återvända till mitt gamla jobb över sommaren. Har inte riktigt hunnit återhämta mig efter tentaplugget än, men jag kan ju säga att jag är sjukt stolt över migsjälv att första året är avklarat, har haft så fantastiskt roligt även om det varit tufft och svårt ibland.

Nu ser jag fram emot kusten, dublin, konserter, jordgubbar, sol, bad, grill, mys och sena sommarnätter!

nu jävlar.

Pluggar, like a boss! Nu jävlar in i målet, sen sommar. (som på bilden kände jag mig igår).


alla helger är myshelg

Nu har min älskade pojkvän fått sommarlov och är påväg hem till karlskoga efter en supermysig helg med mysfirande att första året på universitetet är/snart är avklarat. Om fem dagar är det min tur att få åka hem. Jag är så glad att vi kommer ifrån samma stad, hur hade jag annars klarat mig i sommar? Aldrig varit såhär lycklig, är så fantastiskt jättekär <3


Nu är jag inne på ensiffrig nedräkning till sommarlovet! Idag är det bara FEM dagar kvar till ett långt och härligt sommarlov fyllt med härligheter. Jordgubbar, grillkvällar, sena nattpromenader, bad, resa, kärlek och bara vara! Ge mig nuuuu!

dublin - croke park - the last ever concert

När jag var yngre var jag helt galen i Westlife, älskade deras musik och var som besatt. Till och med mina föräldrar lärde sig deras favoritmat, vad deras kusiner hette osv... Musiken jag lyssnar på nu för tiden skiljer sig ganska markant ifrån smöriga westlifeballader om jag säger så, men då och då slår jag på några mysiga låtar och blir elva år igen.

HUR MYCKET nostalgi är det inte, att få se sina tonårsidoler på deras avskedskonsert live på croke park i dublin?? Konserten kommer sändas streamad på biografer världen över, men jag kommer att få se dem på riktigt, en sista gång.



RSS 2.0