jag älskar linköping

Jag och min älskling har varit hemma i Linköping några dagar, välbehövligt med lite sambomys. Haft det så mysigt, shoppat, ätit på restauranger, myst i trädgårdsföreningen, fikat, besökt brunneby musteri, långpromenader och bara varit vi två.

En av kvällarna överraskade Micael med att bjuda på restaurang, stora tapasmenyn på Aioli. Vi har alltid gått förbi där och velat äta, men det är ganska dyrt och vi har inte riktigt våga chansa. Hur som helst så var det absolut inte sista gången vi var där. Så sjukt god tapas, älskar verkligen att denna ihopplockade menyn. MYS!

Till första förrätt fick vi in en korg med två olika sorters surdegsbröd med en aioli till. På bilden nedan kan ni se den andra förrätten som bestod av alla möjliga läckerheter som grillad paprika med chevrékräm, marinerade oliver och mozzarella, gratinerad kronärtskocka med lime och soltorkade tomater, baconlindade daddlar, seranoskinka och salami. Till varmlätt fick vi in kycklingspett, flamberade tigerräkor, chilistekt fläskfilé med lök och champingjoner, friterade lökringar och en supergod sallad, samt en potatissallade gjord på vitlöksaioli och färskpotatis. Så sjukt lyxigt att bli bjuden på en sån matupplevelse! Tack älskling <3

1. Shopping på Brunneby, vilken fin gårdsbutik helt såld! 2. <3 3. Kalkonmacka på subway 4/5/6. myskväll på Aioli. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3<3<3<3<3

2013-07-23 @ 19:57:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0